Reorganizavimo pabaiga

UAB „Saugus kreditas“ reorganizavimo pagrindu prijungta prie UAB Urbo banko

Informuojame, kad UAB Urbo banko ir UAB „Saugus kreditas“ reorganizavimas baigtas. UAB „Saugus kreditas“ prijungta prie UAB Urbo banko.

UAB Urbo banko ir UAB „Saugus kreditas“ reorganizavimas įgyvendintas vadovaujantis Lietuvos Respublikos akcinių bendrovių įstatymo nustatyta tvarka ir terminais.

UAB Urbo bankas po reorganizavimo perėmė visas UAB „Saugus kreditas“ teises ir pareigas bei turtą, taip pat teises ir pareigas pagal sandorius. Jie įtraukti į UAB Urbo banko buhalterinę apskaitą.

Po reorganizavimo savo veiklą tęsiančios UAB Urbo banko įstatinis kapitalas, akcijos vertė, jų skaičius, bendrovės veiklos tikslai ir objektas, bendrovės organai ir jų kompetencija nepakito.

Pažymime, kad nuo šiol informaciją apie Jūsų sudarytą vartojimo kredito sutartį ir pagal ją vykdytinus mokėjimus galėsite matyti tik Banko internetinėje bankininkystėje.

Tuo tikslu kviečiame sudaryti internetinės bankininkystės sistemos paskyros sutartį. Internetinės bankininkystės sistemos paskyros, reikalingos tik Jūsų sudarytos vartojimo kredito sutarties valdymui, atidarymas ir naudojimasis ja yra nemokamas.

Sutartį dėl internetinės bankininkystės sistemos paskyros su Banku galite sudaryti atvykę į artimiausią Banko padalinį, kurių sąrašą galite rasti Banko internetiniame tinklapyje, adresu: https://urbo.lt/lt/kontaktai, arba parašę Bankui, t.y. užpildę prašymą esantį adresu: https://urbo.lt/lt/parasykite-mums, kuriame nurodykite savo duomenis, temos skiltyje pasirinkite „Internetinė bankininkystė“ ir nurodykite, kad norite sudaryti sutartį dėl internetinės bankininkystės sistemos paskyros.

Kol neturite UAB Urbo banko internetinės bankininkystės paskyros, kredito įmokas galite mokėti ir ankstesne tvarka, t.y. pervedant lėšas į sąskaitą Nr. LT087230000009467460.

Informuojame, kad užbaigus UAB „Saugus kreditas“ ir UAB Urbo banko reorganizavimą, UAB „Saugus kreditas“ perdavė UAB Urbo bankui, kaip naujajam duomenų valdytojui, visus UAB „Saugus kreditas“ tvarkytus Jūsų asmens duomenis.

Informuojame, kad nuo 2024 m. spalio 16 d. Jūsų asmens duomenų valdytoju yra UAB Urbo bankas, juridinio asmens kodas 112027077, registruotos buveinės adresas Konstitucijos pr. 18B, LT-09308 Vilnius.

Detali informacija apie Jūsų asmens duomenų tvarkymą, įskaitant duomenų subjektų teises, asmens duomenų saugojimo terminus, gavėjus, automatizuotą sprendimų priėmimą, yra pateikiama UAB Urbo banko Privatumo politikoje. Jeigu turite klausimų apie Jūsų asmens duomenų tvarkymą UAB Urbo banke, prašome kreiptis į UAB Urbo banko duomenų apsaugos pareigūną paštu, adresu: Konstitucijos pr. 18B, LT-09308 Vilnius, arba el. paštu [email protected].